Info

 

Welkom

Daisy is uw mobiele thuiskapster en schoonheidsspecialiste en is gevestigd in Zoetermeer. Van jongs af aan weet ze dat ze graag kapster en schoonheidsspecialiste wilde worden. Door de opleiding “Allround Kapper” aan de Nederlandse Kappersacademie te behalen kon zij zichzelf een bekwame kapster noemen.

Vervolgens heeft Daisy haar ervaring en kennis uitgebreid in diverse andere kapsalons. Verschillende soorten knip- en kleurtechnieken, bruidkapsels en hairextentions behoren tot haar portfolio. Ook klantbenadering en salonconcepten zijn cursussen die zij met succes heeft behaald.

In 2008 is zij begonnen als zelfstandig mobiele kapster. In de jaren erna heeft zij een uitgebreide klantenkring opgebouwd met vele tevreden klanten.

Enkele jaren later heeft zij met succes de opleiding “ Schoonheidsspecialiste” behaald aan het Instituut Dangremond. Met trots kon zij zichzelf ook schoonheidsspecialiste noemen!

Regelmatig volgt Daisy opleidingen en cursussen om haar kennis uit te breiden en de nieuwste kneepjes van het vak te beheersen. Ook bezoekt zij hiervoor regelmatig beurzen en bijeenkomsten met betrekking tot het kappers en schoonheidsspecialisten vak.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag het gemak ervaren van een goede thuiskapster of langs komen voor een heerlijke schoonheidsbehandeling? Dan bent u bij Daisybeauty aan het juiste adres!!

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u Daisy bellen op: 0642102570

Of mailen naar: info@daisybeauty.nl